Alanında önemli isimlerin ve öğrencilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediyesinin yanı sıra İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor. Düzenlenen programlar kültürel ve sanatsal çalışmalar noktasında farkındalık oluşturarak, öğrencilerin önemli isimlerle bir araya gelmesine imkân sağlıyor.
Kültür Sanat Okulda Başlar programı kapsamında bu hafta Namık Kemal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen İlahiyaçı-Yazar Erol Erdoğan, öğrenmenin yaşı olmadığını, hayat boyu öğrenmeyi kendilerine ilke edinmelerini ve günlük tutmanın yararlarını anlattı.
Erdoğan; programlı, düzenli disiplinli olmanın; kendini ifade etme, geliştirme ve keşfetme yolunda oldukça etkili ve güçlü bir yol olduğunu söyledi.